Inbillar mig

Jag har alltid tyckt att sovrummet ska vara ett rum där det ska vara rent och fint. Antar att jag har en tanke om att jag sover bättre då på något sätt.. Just nu är hela lägenheten full med fuktig tvätt upphängd på skåp, element, pinnar mellan stolar.. Ja ni hör ju. Jag tror det kommer bli en orolig nattsömn för min del.

Finn ett fel





Djuren är inte lika glada över att kela med mig som jag är med dom... Det kan vara min läskiga blick som skrämmer dom med.

Vilken skön helg

Har haft en toppen helg. Fredagen bestod av fina vänner och firande av Em. Då det regnade i lördags beslöt jag mig för att spendera lite tid på gymmet. Efter att ha tränat lite av varje promenixade jag hemåt. För en gång skull tyckte jag det var riktigt mysigt att det regnade. Jag log inombords och gick och vred händerna uppåt och neråt för att känna regndropparna. I lördags kväll blev det god mat och melodifestivalen med ännu fler härliga vänner. Igår, morsdag, spenderades på Öland. En hur bra helg som helst!





Hörde att det förmodligen skulle bli 12 grader imorgon. Perfekt för tentaplugg! Sommarvärmen kan komma tillbaka till helgen.


Bilder ifrån 25/5-12

Då var det dags att fira vår vän Emelies 25-årsdag!














Och så gick vi

Jag och Anna spatserade på i 1,5 timme igår.



image description






...










3 Maj 2012



Njutit av solen och hälsat på valparna idag. Det är skönt med lediga dagar ibland.

RSS 2.0