Dagens fynd och mitt kommande projekt

Kan verkligen inte låta bli att handla saker till mig själv när jag är på stan. Skulle BARA köpa morsdag present. Det blev även detta.


Tröja 50 kr. Och



Ungefär så här ser den ut på.

När tentan är gjord på onsdag så är detta mitt kommande projekt. En tavla med massor av kort. Har redan en liknande tavla men man kan väl aldrig ha för mycket bilder uppe på trevliga stunder med nära och kära:) Många vänner saknas till tavlan så jag får jaga runt med kameran i sommar när de flesta är hemma.

Vad är det som gör att killar INTE gillar lugg?

Jag är sugen på att piffa till håret. Antingen färga eller klippa. Färg vet jag nog redan vilken jag skulle välja (gamla vanliga). Men frisyen är ett stort frågetecken? Var sugen på att klippa lugg men så får jag höra att killar INTE gillar lugg, varför? Jag vill behålla mitt långa, tror jag. Så här har jag sett ut i håret de senaste åren:

Med LUGG





Med SNELUGG



Med LÅNG LUGG



Kom på att jag mest har kort där jag har uppsatt hår med lugg. Skriv gärna vad ni tycker så jag får hjälp och kan bestämma mig hur jag ska göra.

Sista chansen?

Igår satt jag och Emelie och diskuterade hur vi åter igen ska ta upp det här med våra dieter. Dieter som inte fungerat. Eller som vi slutat med efter 1-2 veckor eller mindre. Nu testar vi en annan metod, Pepp Colage!



Vi ska vara nyttiga i två veckor, en så kallad rivstart. Alltså inget



Em ringde dock för 10 minuter sedan och sa tt hon var godis sugen. Kan inte säga annat än att godis skulle sitta fint. MEN NEJ NEJ NEJ NEJ!

Jag har brutit många dieter på väldigt kort tid. Jag har även brutit mitt shop stop löfte som skulle vara Maj ut. Detta har jag handlat







Så ska vi se detta löfte som en sista chans? Vi kan ju även konstatera att jag kommer få jobba häcken av mig i sommar, så som jag slösar pengar omkring mig.

Tjingeling!

Borde man oroa sig?

Jag läser på Expressens hemsida " Enligt Harold går jorden under i helgen". Det känns inte helt bra. Inte alls bra.

Tips?

När det är fint väder så kan man (i de flesta fall) hänga ut tvätten på tork.



Men en dag som denna, det det regnar så har Dick en metod på hur man kan göra förutom att använda torktumlare och torkskåp.


Frukost

Idag fick jag frukost på sängen, ett glas Juice, Te och detta:


Perfekt frukost till en sjukling. (Åt inte upp allt själv!)


Små stunder





































Hipp Hipp Hurra..

På min Älsklings Födelsedag!

Dick fyller hela 24 år imorgon och eftersom det är tight schema då så tänkte jag att jag lägger upp ett litet inlägg redan idag.










Skjuter upp

Denna veckan är verkligen fullspäckad. Jag ska baka bullar, kakor, dammsuga, skura, damma, göra pigoger, plugga massor, träna, tvätta gå i skolan, jobba och så borde jag fixa nytt pass. Men vet ni vad jag gör nu istället? Jo jag ligger i soffan och är så trött så jag håller på att somna och funderar på att skjuta upp allt det jag egentligen borde göra bara någon timme eller två.


Glasögon äventyr

Det känns lite som om att jag går i sömnen. Nu har det nämligen börjat renoveras här nedanför. 900 m2 är det som ska fixas med så det är nog inget som blir gjort på en dag precis. Så jag antar att jag har skaffat mig nya vanor, nämligen att gå upp kl 07.00 sätta på kaffe kokaren och plugga från och med nu. Man ska alltid se det goda i det onda va?
Jag har även gått runt i lägenheten för att se vart hamrandet och slamrandet låter minst, tror det är i vår kära garderob. Så förvåna er inte om det är där jag sitter och pluggar och kanske till och med sover från och med nu.

Lite kuddar på golvet kanske gör det lite mysigare?

Nu över till mitt glasögon äventyr. Jag testade som sagt linser en månad men det var inget för mig. Jag tycker om att kunna ta av mig glasögonen och leva i min egna lilla värld. Så jag bestämde mig för att uppgradera mina glasögon lite istället för linser. Jag hade verkligen beslut ångest när jag tog hem tre alternativ. När jag väl gick till optikern så hade jag bestämt mig för vilka jag ville ha. Nämligen dessa:

 

Men när jag väl kom till optikern så sa dom..du får vänta lite så kommer det någon och hjälper dig snart. Du kan fortsätta testa dina glasögon om du vill. Så jag provade även dessa:




OCH



Tillslut blev det att jag valde dem i mitten ändå. Fick under dagen flest "röster" på dom med utav dessa tre.
Problemet är nu när jag ser på dessa bilder så är dom andra två lite coolare (speciellt de sista, vilket var dom jag räknade bort först?!). Kanske för att jag inte ler på bilderna?? Äsch det blir nog bra med de där i mitten.


OJ OJ OJ!

Hör och häpna. Ni kommer bli chockade över vad mycket jag varit med om sedan senast. Snacka om tjejen som gör allt kommer ni tänka. Nästan.

Jag har kollat igenom lite tidningar och klippt och klistrat ihop mitt framtida hem. Så här ser det ut.



För att det ska vara lite lättare att förstå vad jag menar så har jag fixat det så här:


Mitt blivande uterum


En av mina blivande tapeter i mitt kommande hem (när nu det blir)


En av mina blivande tavelväggar (dock med egna foton). Sist men inte minst..


Min otroligt mysiga blivande trägård.


Sen idag har jag varit på min lillasysters kalas. Där såg vi en otroligt bra film som måste rekomenderas!



Filmen heter på svenska "dumma mig". Den får 4+ utav 5, eller 5 av 5.

Just nu ska jag värda ur lägenheten, den luktar kattmat. MEN. Vi har ingen katt. Boven är alltså = tonfisk.

Tänkte även lägga in en liten notis om mitt glasögon äventyr men har inte lagt in bilderna på datorn. Men jag tror ni behöver en liten paus och smälta allt jag berättat om idag.


RSS 2.0