2 rätters

Hej på er!

Jag sitter på Öland för tillfället och försöker ta mig igenom de där 40 sidorna i affärsredovisning, "min läxa". Har hunnit med att gå på rean i stan och hittat lite påfyllning till garderoben och pluggat. Snart ska jag bli bjuden på 2 rätters ( en avanserad kötträtt och potatis, kladdkaka) av D, äntligen säger jag!

Bye

It happend again

Längtar tills gatorna är tomma på snö, tills solen börjar värma och fåglarna börjar kvittra. 

Det hände i natt igen, alltså det där med öronpropparna!! Jag tänker ha på mig dom tills jag vaknar av att jag tar ur dom och läggar dom på nattduksbordet, jag kan knappt tro att det är jag själv som gör det. Dick kommer i veckan ska se om han märker något.

Igår var Ella, Magda och jag på restaurang. Kändes riktigt lyxigt för en student att äta två rätters. Vi avslutade kvällen med att spela buzz fem gånger för att jag va så envis och ville vinna. Vann gjorde jag verkligen inte, Magda skötte det så bra så. My du måste vara med nästa gång då kanske vi har en chans att vinna över "smart Magda".

Var hos Jessica i helgen med, fick lite inspiration när det gäller musik och spenderar nu stor tid till att lyssna på John Mayer och Jamie Cullum. 

Nu ska jag ladda batterierna för en ny vecka med plugg och träning. 

Natti natti






 

Läskigt

Jag är en sådan som sover väldigt lätt, vaknar av minsta lilla och vaknar nästan varje gång jag vänder mig i sängen. Har där med börjar sova med öronproppar för att det är så lyhört här där jag bor. NU har det visat sig att jag sover djupare än vad jag tror!!! Jag märker nämligen att jag inte har kvar öronpropparna efter sådär halva natten, tänker att de säkert åkt ut och ligger i sängen, letar lite men hittar dom inte och sover vidare.. När jag vaknar ser jag att de ligger så fint på nattduksbordet, detta har hänt två gånger, LÄSKIGT SÄGER JAG!!
Nu ska Magda, Ella och Jag snart äta på restaurang!

Tränade Yoga adv idag. Lite kramp och dålig balans men de va jätte roligt.

Ha en trevlig fortsatt lördagskväll

På gott humör!

Ja jag insåg, eller de känns som att det klagas en hel del på min blogg nu ska det bli andra bullar tänkte jag då!
Har precis duschat efter ett träningspass, lagar nu mat och sedan blir de plugg till halv sex i kväll då Frida, Malin och jag ( vet inte om de kommer fler ) ska se på en lysande film, I AM SAM!
Har bokat upp mig på en massa pass och köpt ett par ordentligt sköna träningsbyxor, snygga är dom med! Nu jäklar är de stranden som gäller i sommar!
Ne ska jag fixa färdigt maten och digga till tonerna av Empire of the sun.

SES


Mat och sånt

Goddag goddag!

Nu har jag ätit potatisgratäng med kassler, mumsigt!
Tänkte att jag skulle fortsätta kvällen med att plugga och se på tv. Igår blev det inte så mycket plugg, fastnade vid paradise hotel istället.
Har i alla fall hämtat den nya boken i affärsredovisning, svårt men spännande!
Duktig man kommer känna sig när man har den kursen färdig kan jag bara säga.

God kväll!

Nämen!

Nämen idag har jag tränat, duktigt!

Ny kurs startade idag, verkade inte vara den roligaste tyvärr men någon nytta hoppas jag man får av den.

Har precis ätit och kollat på Simon och Tomas, funderade samtidigt på om jag ska börja läsa den roliga installationstekniksboken som va intryckt till en femtedel i mitt lillabrevinkasst idag. Kom fram till att jag faktiskt ska gå och borsta tänderna och läsa lite.

God Natt

Julen är borta i min lägenhet

I am Back! 

Har precis städat bort julen..stjärnan är nere, jul gardinerna är nere..sen var det väl inte mer. 
Kör ett test med att köra utan filt i mitt fönster nu för att se om det blir super kallt här inne. Vilket det bli så filten får nog ligga där till det i alla fall är 10 plus ute. 
Nu tycker jag någon ska maka sig hit i veckan och hälsa på mig!! Jag är sällskapssjuk. 

 


Frustrerande

Hej igen.. o ja jag vet att jag egentligen inte borde sitta här, borde plugga! Men jag måste bara få dela med mig att jag är liiite fustrerad.
Söker ju ny lägenhet..( där man inte fryser näsan av sig) var inne och kollade om det kommit in någon ny lägenhet där jag vill bo. Det hade det och precis den storleken jag vill ha.. meeeen för att komma i topp fem ( vilket är väldigt bra och ger dig en chans att få lägenheten) skulle man ha 178 poäng, jag har 176 två dagar för lite har jag varit medlem på den här sidan, det kallar jag frustrerande!


pluggar!!

Tänkte bara berätta vad jag gör om dagarna.. jo jag pluggar!!
Har tenta imorgon så nu ska jag plugga vidare.




Frost!

Okej..jag har frost på INSIDAN av mitt fönster. Om det är så som jag lärt mig i skolan så är det inget gott tecken, det är något som inte stämmer här!
Har precis spelat spel med Frida, Malin och Jane mycket roligt och mycket uppvärmande. Har tinat upp nu, får se om jag ligger nerfrusen imorgon igen.

Ska sova över hos Frida på onsdag och vara hundvakt, mycket mysigt!!

Fryser

okej jag vet snart inte vad jag ska ta mig till, ligger i sängen med raggsockar och två filtar på mig. Har satt på elementen på högsta värme, vilket de har stått på i två dygn nu men jag fryser som f...n. Det verkar inte bli varmt i detta rum hur jag än gör. Har frusit nu konstant i två dygn ligger med tjocka team sportia byxor på mig när jag sover. Jag har även lagt en handduk i fönstret där min tilluft verkar komma så det inte ska kunna komma in kall luft. Vad mer kan jag göra jag?

"Hemma"

Vad ska man göra när man känner att man befinner sig i helt fel del av landet och inte kan göra så mycket åt det?
När man känner att man lämnat "hemma" och åkt till ett ställe alldeless för långt ifrån "hemma".

Hemma har jag allt

Borta känns mest ensamt...

Mobil bilder... wow

 
MIMMI MYS

 
TOLVSLAGET I KALMAR

 
FULL ELLER SKAKIK PÅ HAND EMELIE?

 
FINT

 
FÖRBANAD EFTER ATT HA BLIVIT KALLADE SMÅTJEJER

 
EBBA MYSER I SNÖN

 
KLARA GLIDER FRAM

 
ÄVEN JAG GER MIG UT PÅ HAL IS...


Dags för uppdatering

Jag har varit riktigt sportig på sistone. Har spelat bowling, min bästa runda någonsin på köpet! Har åkt skridskor. Har spelat tennis två gånger. Jag har kommit på att jag har vinnarskalle för fy så arg jag var när jag spelade och självklart skyller jag allt på racket!
Vid nyår, vilket spenderades inne i stan med goda vänner. Tyvärr fick jag och Emelie möta lite motgånger precis efter tolvslaget så det nya året bordar inte gott! Eller jag vet inte om vi förstorade det just vid tillfället men sura var vi för att ha blivit kallade små tjejer av en jämngammal okänd tjej. Jag ska lägga upp alla bilder, inväntar bara lite fler ifrån värdarna.
Vi spelade ett spel som heter med andra ord, vilket var så otroligt kul! Går ut på att man ska förklara ett ord för sin medspelare med andra ord så att den kan gissa vad det är för ord man försöker beskriva.
Förklaringen på ett ord var: Man har det när man hör dåligt, man sätter den vid örat!
"gissaren" svarar, nej jag vet inte va det heter..men jag vet vad det är.
"förklararen", jo men man sätter den vid örat!!
"gissaren" ne men jag kan inte. Peacemaker!
tiden är slut......


RSS 2.0