Jag vill resa

Men vart??



Ett minne blott..

Nu tar jag och stänger av alarmet som alltid ringer kl 20.00 varje kväll och tar av mig halsbandet jag alltid bär runt på...



För att fira gick jag och köpte blommor.. (Jag vet att jag har mycket bilder på blommor på bloggen Hanna och nu får du leva med några till:)) Eftersom det verkade vara dåligt med rosor fick jag dra ihop något själv, vad tycks?




It's friday, I'm in love

Nu är promenaden gjord och godiset köpt, alltså återstår lite plugg och god mat. Det som serveras ikväll bli kyckling, rödbetssallad med lite ris och annat smått och gott. Efter maten blir det till att slappa framför tvn och sedan bums i säng för att sedan vakna kl 07.15 för att gå till skolan och skriva en juridik tenta.




Felfri!

Och med rubriken syftar jag på hur det gick på besiktningen med min lilla bil idag, inte en enda anmärkning.

Plugget går dessvärre inte alls bra så nu ska jag gå ner till Tokiga Ture för lite godis som kanske kan ge mig en sockerkick att komma igång igen.








Kommunikationssvårigheter

Nu står jag här i köket och väntar på att mina frusna köttbullar ska bli varma och att snabb makkisarna ska koka färdigt och känner att jag måste berätta om en liten svårighet jag har. Som sagt jag kokar snabb makkisar vilket betyder att jag bara har 3 minuter på mig och att jag redan har tagit upp en minut av de tre, så till problemet!
Idag när vi hade haft seminarium klämmer jag ur mig: Jaha så det var sista seminariet med honom.. och självklart bakom hörnet så dyker läraren upp med ett leende på läpparna (leendet var säkert ett sätt att dölja den sorg han kände). Stackarn!!! Va dum jag kände mig ska jag säga. Saken är den att det inte alls var på något negativt sätt jag menade det jag sa. Utan tvärt om! Så nu tänkte jag då på om jag kanske borde ge honom en komplimang imorgon och säga att han är den bästa läraren vi haft, för det är han faktiskt. Men då kom jag på att det kommer se ut som att jag fjäskar för honom inför tentan på lördag... åhh vad har jag gjort och vad ska jag göra!

PLING, nu är snabb makaronerna klara.

Kaffe?

Pratade med EM och beklagade mig att jag var så trött trots att jag sovit en stund nu på dagen och druckit tre koppar kaffe. Hon kommer med lösningen att jag ska göra starkare kaffe. Så nu lite wild and crazy tog jag 3,5 mått med kaffe istället för två. Nu ska jag kila ut på power walken och sen plugga vidare inför tentan. 




Eyes wide open

Dick och jag har kommit på att vi måste öva på att hålla ögonen mer öppna när vi blir tagna på kort, se här hur vi övar!




God natt

Alla hjärtans

Grattis på alla hjärtansdag i efterskott eller vad man säger..

Dagen spenderades med lite skola, plugg, söta vänner, spel (tecknet), ost&kex, samt samtalsämnen som potatissorter, vilken supermans kraft man skulle vilja ha och vilka saker man skulle ta med sig på en öde Ö.
Vi saknade dig enormt Henry, KOM HEM!





Jag har en tenta i helgen så det är en orsak till att jag inte uppdaterat så mycket som jag borde.

HÖRS

Kom tillbaka

Ifrån vår, sol, fågelkvitter och barmark till snö och blåst.. Mmm idag kom snön igen.



Vår kom tillbaka!

Sommar?

Em kom hit och sa att det var sommar ute så vi gick ut på innegården för att sola och dricka kaffe.. så här såg det ut






This is for you Hanna


Som ni ser så var jag som liten ett spice girls fan.. Då Hanna och jag inte fick ihop fem personer till repetitionen så fick vi ta saken i egna händer.



L och jag på gymet

Idag var jag och tränade på gymet med L. Fick veta av en instruktör att jag ska hålla mig borta ifrån pass och annat som gör att jag belastar min fot så jag får ont, vilket jag har haft sedan ett tag tillbaka. Fick lite rehab övningar att göra så länge vilken även L provade på, i "förebyggande syfte" sa hon. Medan jag stod och vinglade på en bosuboll (ser ut som en halv pilatesboll) blev L lite sugen att även hon prova övningen. Hon stod stadigt på bollen, vilken jag kommenterade med: Du måste vara stark i benen L så stadigt som du står. L svarade med att säga, Ja, Ja, jaa jag har faktiskt det, kolla på dom (benen) bara. Mmm jag har lite att jobba på de kommande veckorna helt enkelt.

Den gamla goa tiden II










RSS 2.0