Duktigt duktigt

Nu har jag faktiskt varit duktig och pluggat lite. Kunde inte tro att det skulle vara så svårt att ta tag i det som det har varit under tiden jag varit hemma.
De ringde även från jobbet och undrade om jag kunde jobba imorgon.. JAHOO, behöver lite pengar så det tackar man ju inte nej till.

Snart ska en del av nyårsgänget åka och handla inför den "stora" dagen.

Måste bara rekomendera en film som jag och Dick såg för några dagar sedan. BAKSMÄLLAN, se den!!

Min dag

Idag har jag varit ute och gått med Henrietta, mycket trevligt om jag får säga det själv! Vi hade mycket att ta igen på vår promenad.
Sedan blev det kalkon till middag!!!!
Nu kurrar det snart i magen så det är dags för mig att åka och handla något gott att äta.
Trevlig fortsättning!

Infrysning

Ja jag har lyckats med det som jag tror ingen annan har gjort ..

Igår så hade min bildörr frusit igen. Jag slet och slet i dörren men den vägrade gå upp.
Då tänkte jag att om jag häller lite varmt vatten på dörren så går den nog att få upp. Visst var det så, lätt som en plätt hoppar jag in i bilen och kör iväg till Media Markt. Vilket ligger ca 5 minuter med bil ifrån mig. Det är nu problemet kommer ...
Dörren har lyckats frysa igen! Jag kommer inte ut ur bilen, där sitter jag utanför Media Markt infryst i min egna bil!

på tre dagar kan man..

Det jag har hunnit med än så länge, under tre dagar hemma.

Varit på restaurang, otroligt gott och mysigt 
Klippt och färgat håret
Baka, där jag mer skälpte än hjälpte
Spela spel, vilket jag vann
Varit på Ikea
Jobba

jag har alltså absolut inte haft tid med att plugga, hemsk jag är!


första riktiga snön för i år

Nu är det äntligen snö ute och nästan en vecka kvar till julafton, härligt! Vi får väl hoppas att det blir en vit jul i år, minns nämligen inte när det var snö på julafton senast.

Märker att det börjar dra ihop sig och att alla har väldigt mycket att göra inför julen. Har nämligen kollat med fyra personer idag om de hade tid att hitta på något men INGEN kunde!!

Så min plan idag är att tvätta, städa, träna, plugga och kolla på tv.. 
Det är konstigt man beklagar sig när man har det stressigt men det är fasen inte roligt att inte har något att göra heller.. 

Ska försöka lägga upp lite bilder från helgen senare..så kika in! 


I LIKE

Hej hopp i lingonskogen

Nu sitter jag här med lite ont i huvdet efter att ha pluggat husbyggnad i 3,5 timmar efter ha varit i skolan ca 4 timmar. Tycker att det är duktigt av mig eftersom jag brukar vara väldigt dålig på att plugga när jag är hemma, men idag då 17 kom jag igång!
Kände medan jag pluggade att jag har tappat aptiten lite, är lite hungrig men känner inte för att äta. Men om jag känner mig själv kommer väl det komma tillbaka om en timme eller så.
Nu har jag tänkt att gå runt kvarteret ett varv för att få lite frisk luft för att sedan lägga mig och kolla på Sunes Jul som jag inskaffade mig idag. Så min kväll kommer vara åhh såå bra!



ILIKE!! Börjar nästan skratta av att bara se på denna bild.. Rudolf är ju min favorit, speciellt när han har snöbollskrig men granntanten.

GOD KVÄLL PÅ ER ALLESAMMANS

Bak och banka

Att det ska vara så svårt att ha en helnyttig dag! Börjar dagen alltid så bra med en stadig fukost och sen en helt okej lunch men sen framåt eftermiddagen kommer en eller två kakor fram, fasen alltså! Jag måste helt enkelt äta upp alla mina kakor så jag inte har några att äta. Då kommer det blir lite problem eftersom det blir julbak i helgen.. aj aj aj. Men så mysigt det ska bli med julbak och en runda på stan i Ängelholm.

Nu ska jag ge mig på att plugga husbyggnad så det verkligen sitter fast i huvudet på mig den 7 januari! Jag ska banka in information så det inte går att glömma någonting!

chao

Grrrrrrr...

Okej förbered er på ett argt inlägg!!!!!

Som sagt så klarade jag inte en tenta, en tenta som jag kände att det gick riktigt bra på. Mitt citat efter tentan "jag måste vara riktigt dum i huvudet om jag inte klarar denna tenta".

Idag var de tenta genomgång.............
Tänkte att jag ska fasen kolla vad de är jag gjort för fel, kanske till och med lyckas få ihop de där 2,5 p som saknades för G.
Jag fick ihop lite frågor som jag fick medhåll av andra att de va konstigt att jag inte fått mer poäng, samlar mig och går fram till läraren för att fråga varför de blivit så.

Till svar får jag: du har inte utvecklat tillräckligt. Ja men de är ju fel.. eller nej men där måste du skriva mer. Kolla här jag har gjort ett facit som jag hade tänkt att svaren skulle se ut, titta så här.
Jag kan inte svara annat än att jaha jag får väl försöka komma ihåg de där ( som antydan till "hennes" facit).

Ordet arg räcker inte för vad jag kände när jag skrev min jäklar underskrift och gick där ifrån med min underkända tenta. Läraren som jag inte vill "hänga ut" kunde väl sagt då, skriv en uppsatts om varje fråga som nu var värd 2 poäng!! Hallå man ska inte behöva göra det, visst om frågan var värd 5-10 poäng då hade jag fattat de men inte när de gälller två poäng. Hon säger saker som får en att känna sig som den dummaste människan i världen och hon är nog överlycklig att sätta underkänt! Hoppas hon äter flera burkar med pepparkakor i jul så hon blir snäll till januari. För som lärare ska man inte säga "men hallå de ser du väl, de står ju där" eller "nej nu orkar jag inte med fler frågor".

 

PUNKT SLUT


RSS 2.0