Vi ser det i svart och vitt






Så är det

God kväll

Nu sitter jag i mitt gamla sovrum hemma hos mamma och bara myser efter en massa städning och mat. Efter flytten från Halmstad så har det resulterat att jag har väldigt mycket saker på liten yta just nu. Men tycker ändå jag fått det ganska mysigt ändå. Nu ska jag tända ljus och göra lite te. Ska se om jag kan fixa mitt ref. så jag slipper sitta med det i helgen, då har jag bättre saker för mig!

Trevlig fredagskväll..

Svar

Fick höra att jag var lite dålig på att svara på mina kommentarer jag får här på bloggen. Måste se till att svara nu när jag väl får kommentarer.

Skolan går bra, många intryck och tankar att ta in. Ett nästan helt nytt sätt att tänka på om man jämför från Halmstadsprioden är på väg in i min lilla hjärna. Jag vet inte och kommer förmodligen aldrig veta om jag hamnat rätt, hur vet man att man hamnat rätt egentligen?

Den där lagboken kommer nog även jag få handskas med för eller senare och jag kan tänka mig att hela lagboken är ett stort UNDANTAG hela den! Jag saknar och tänker på er mycket och undrar hur det går för er i Halmstad. Om jag känner er rätt så går det säkert jätte bra!

Nu ska jag fortsätta att vräka i mig min chokladbit som ligger och väntar på mig precis intill datorn. Känner att jag varit för nyttig och måste ta igen det nu.

God natt...

Spänning i spåret

Nu ska ni få veta vad som hände i spåret idag!

Jag och H bestämmer oss för att värma upp genom att gå det "lång varvet". Som vanligt kommer jag lite efter H och pustar och stånkar. JAHA det är väl inte ovanligt, tänker ni säkert! Men nu ska ni få veta det som verkligen var en naturupplevelse.
När vi närmar oss slutet så ser jag något som ringlar på stigen framför oss. Jag skriker för mitt liv och jag tror av renautomatik att H gör likadant. Vi springer ( tänk er springning med ordentlig stuts i och höga knän på det plus viftande armar som plötsligt viftar bort alla osynliga djur som man tycker man har på kroppen ) åt var sitt håll. Dum som jag är så springer jag tillbaka i spåret och H som är lite smartare än mig springer förbi det ringlande djuret. Vi står nu ca 15 meter från varandra och har efter ett tag slutat skrika för våra liv. Självklart är det en liten orm (kanske jag överdriver nu men den var säkert 30 cm lång). Jag måste alltså ta mig förbi denna orm utan att svimma av. Modig som H är så kommer hon och möter mig med klampande kliv så ormen blir rädd och slingrar sig undan. H får därför dagens, kanske till och med månadens ros!


Vet ni vad jag lärt mig idag

Jo att varje dag i Sverige kör det runt 20 000 bilförare med alkohol i kroppen.

OCH

Om parkeringsfickorna skulle vara större och bredare samt att det skulle vara med upplyst på parkeringen så skulle bilinbrott samt bilstölder minska markant.
( I och med att parkeringsfickorna skulle vara bredare så skulle tjuven inte välja att utföra ett brott på just den platsen, de väljer hellre att utföra brottet på en trång och mörk plats)

Nu kanske även ni lärt er något nytt för dagen.

RSS 2.0