Barnvakt

Idag-Imorgon är jag barnvakt åt min lilla lillebror. Tror inte han tycker jag och Dick är så roliga, vi har inga roliga spel, filmer, ett hem att bygga kojor i, barnböcker eller något sådant. Därför börjar jag med att muta med godis (funkar alltid) och nu räddade tvn mig, som visar simpsons. Ska se om jag kan fixa fram några papper och pennor så vi alla kan sitta och måla något. Det ska nog gå bra det här ändå.



By the way, idag har jag fuskat, eller fuskat och fuskat, jag tyckte att jag klarade den här veckan galant utan godis. Men idag så har det blivit en godisbit eller två eller tre..fyra..fem. Om några dagar kör jag några dagar till utan godis. Vilodag ifrån träningen idag, men imorgon kör jag igen. Hejja hejja 





Fika på Öland







Idag hängde jag med Hanna. Vi tog en runda på Ölands Köpstad, där vi åt god mat i det fina vädret. Jag kollade efter Converse men det slutade med att jag gick hem med en påse frallor och kattsand. Snacka om att hålla i pengarna.

KisseKatter






TACO-KVÄLL


















NZ

Här är ett av de finaste ställerna i Nya Zeeland...



Trevlig kväll!

Tack min Skatt

Detta var vad jag möttes av när jag kom hem ifrån träningen. Vilken överraskning!




Att liknas vid en utläst boken kanske inte är så dåligt ändå.

Kvällen spenderas framför tvn, tur har jag som precis upptäckte att "så ska det låta" har premiär just ikväll. Alltså jag kan sitta och små sjunga i soffan, eller varför inte ta och sjunga med ordentligt, min kära är inte hemma så jag har ingen att dölja min vackra stämma för ändå.  

Diskussioner

Efter att ha suttit och pluggat lite så tar jag en liten paus och uppdaterar bloggen. Mina planer för dagen ser ut som så här:

1. Städa
2. Plugga
3. Träna 
4. Köp hårfärg (ljusbrunt, "vanlig brun", mörk brun?) 
5. Ät Mat
6. Tjata på Dick att vi MÅSTE boka en resa!
7. Tjata lite till..

 

Idag hade jag och Dick en diskussion angående vem av oss som är mest spännande som person. Dicks kommentar på detta var:
- Du är som en utläst bok, öppnar man boken i mitten så står det att du är snäll och man vet att du fortfarande kommer vara det i slutet. Jag å andra sidan är mer spännade för mig vet man aldrig var man har.

JASSÅ!


Den skyldige

Hittade bilden som gjorde att jag fick panik... så här ser den ut.



Kanske är det detta jag ska sträva mot med min träning..

Åldersnojja

Igår fick jag min första åldersnojja. Kollade på gamla bilder och fick lite panik över förändringar som hänt under de senaste åren. Hoppas att paniken försvinner lika fort som den kom.



TrippTrappTrull i systrerskaran.

Tre månader

Det är tre månader kvar till sommaren... Tills dess får vi nöja oss med bilder som denna och drömma oss bort.



Vila?

Gör verkligen allt för att inte bli förkyld just nu, ändå känns det som mitt immunförsvar inte orkar stå imot alla basiller. Istället för att träna så stannar jag hemma, pluggar och vilar upp mig inför morgondagens träning. Jag har hört att huset bjuder på fiskgratäng ikväll, GOTT!



Ibland önskar jag att jag vore liten igen. Var jag sjuk så kunde jag ligga i soffan och se på en Disney film och vila, till skillnad från nu, när man bara kommer mer och mer efter med plugget när du ligger där och försöker vila och tillfriskna. Inte heller kan jag ligga och vila mig och med gott samvete trycka i mig en stor glass eller massor av godis, vad hände! Ni kanske märker att "någon" vaknat på fel sida idag?! Kanske någon vaknade av att grannen spelade håkan hellström kl 06.00, hum kan vara så.

EnKallDagIMars

 






Träning och Plugga, som vanligt alltså

Nu har jag umgåts med förkylda personer i några dagar så nu ger jag mig själv massor av c-vitamin för att klara mig undan snoret och hostan. Snart bär det av till Friskis och sen ska jag läsa sociallagarna.


Vi ska klara det!

Nu är jag precis hemkommen från friskis där jag körde ett hårt medelpass med Emelie. Vi kör så hårt som vi bara orkar och tar i för kung och fosterland när det är dags för armhävningar. Vi är ännu inte så starka så vi klarar av att göra alla dessa armhävningar och situps. När jag tror jag spricker av trötthet och sätter mig upp för att vila så blir jag så glad när jag ser min vän på andra sidan salen som sitter där och vinkar åt mig, hon vilar med  och när jag kollar runt i salen så är det fler som vilar, inte bara vi. Nästa gång ska vi ha en annan taktik. Vi ska klara alla armhävningar utan att vila. Jag vet inte hur man vi ska klara det!


Fynd

Denna veckan har jag varit med om det roligaste Ikea besöket någonsin, jag måste ha förlängt mitt liv med otroligt många år för "ett gott skratt förlänger livet". Hoppas att skratta tills tårarna rinner passar in som "ett gott skratt". Igår var jag på en rundtur på kära Öland, som jag fyndade! Titta vad jag fick, och nästan fick gratis.

   

Det ena är en liten griffeltavla som jag kan hänga vart jag vill och skriva på. Det fina hjärtat hänger nu på vår ytterdörr och gör att våra gäster känner sig ännu mer välkomna.


Denna regniga dag

Jag borde egentligen hunnit till gymmet nu men sitter i soffan och drar mig för att gå ut i regnet. Ikväll ska jag oavsett regn eller solsken ta en bilfärd till jysk och inskaffa en madrass och eventuelt ta en tur till Ikea. Sen MÅSTE jag även plugga lite för jag fick ett litet samtal om att jag behövs på jobbet imorgon så då försvinner dom timmarna. Eller försvinner gör dom ju inte men jag kan inte plugga dom timmarna, om jag ska vara övertydlig. (Har kommit på att jag inte alltid är så tydlig som jag tror, ska därför försöka bättra mig!)


BURRR

Kom hem från skolan helt nerkyld och ligger nu i soffan med en kopp te och täcket i högsta hugg.





Likt?

En bra start på dagen

Våren är nog äntligen här. Detta firade jag med att göra en riktigt god smoothie (vaniljyogurt, frusna bär (hallon och blåbär) och en ruta choklad). Jag fortsatte dagen med att dammsuga och bege mig till gymmet. Nu är jag åter tillbaka för att ägna mig åt lite plugg och bara slappa. Alltså en riktigt bra (vår)dag!








soff-solare

Idag låg jag i soffan med öppet fönster och solade igen, vad man längtar till våren och sommaren nu!
Ikväll blir det vin, film och god mat. Imorgon då ska jag träna och plugga för fulla muggar.


RSS 2.0