Testing testing

Istället för att plugga så finns det massor av andra saker som är roligare att göra. Det här var vad jag sysselsatte mig med mellan tuppluren och spelkvällen idag. Jag gjorde ett kollage (kan nog stavas med ett C med). Jag vet att många är glömda, tänk på att detta var första gången jag gjorde ett kollage så jag ska inte glömma någon nästa gång och så ska jag göra det mer proportionerligt med. Orken försvann efter ett tag och bilderna blev allt större.



Imorgon måste jag plugga! Förresten jag vann spelet popcult, inte för att jag vill skryta eller så, men ändå.

Bilder med 3

Jag är ett stort fan av foton och sitta och fixa lite med dom i Photoshop. Här är lite olika resultat, ni vet ju inte hur fotona såg ut innan. Men ni kanske ser att jag gjort något med fotona.








Fredagen den Trettonde januari 2012

Ja det är dagen då denna tjej tar sin socionom examen!







STORT Grattis!

Utöver det vanliga

Igår kände vi (jag och H) en speciell doft i "vårt" ( mitt och D) trapphus. Det är säkert någon som lagar konstig mat tänker vi. Efter ett tag ringer D och frågar mig om jag kände doften när jag var hemma. Han säger att han hittat ett rum, vårt trapphus är som en labyrint. Rummet är fyllt med toaletter. Låt oss säga så här, vi antar att dessa toaletter inte är oanvända. Dörren till detta rum står öppen. Det osar skit rent ut sagt i hela trapphuset. Försök att hålla andan medan vi springer upp de två våningarna är omöjligt, i alla fall för min del, pga min dåliga kondition och spykänslan kommer fram. Vi lyckas hålla oss och det första jag tar fram när vi kommer innanför dörren är ett toalett sprej och sprejar i hela lägenheten.

Ja det var det jag hade att berätta idag. En händelse som inte sker varje dag, mycket problem med lägenheten men det här var utöver det vanliga.

God natt...

Vad vore inte...



Otroligt fint. Blir lite girig, vill vinna massor av pengar så jag kan köpa ett hus.

RSS 2.0