Blond eller brunett?

Nu är det så att jag ska färga håret nästa vecka. Har länge varit sugen på att bli ljushårig. Frågan är nu om jag ska köra på det eller förbli brunhårig..
Nu ska jag snart iväg till skolan. Sen blir det träning och städning inför helgen!

Trevlig Valborg!

Det är så det är

Länge sedan jag uppdaterade nu. Jag har dessvärre inte så mycket nytt att komma med. Var på stan idag med Magda och handlade lite. Sen tog jag en tupplur och nu ska jag laga mat. Låter det intressant, inte särskillt!
Till middag blir det kött, quinoa och sallad.

Hör av mig efter helgen, då har det säkert hänt något roligt som jag kan skriva om.

Östra Stranden








Ingen ordning på kotorna

Jag kom precis hem från gymmet i hopp om att jag skulle kunna träna som vanligt fast jag har ont. Satte mig på cyklen och cyklade på ett bra tag och kände att det gick bra. Fortsatte till rullbanden och där var de kört, efter fem hela minuter känner jag mig lite spyfärdig och yr, håller ut fem minuter till sen blir det bara att bege sig hem igen. KUL ATT KUNNA TRÄNA Knappt 40 minuter, INTE!

Någon som vet en billig=gratis massör som de kan skicka hit och ställa ordning på kotorna i min kropp?


Aj!

Nu ska jag berätta, för nästan en vecka sedan var jag och boxades med Frida. Antagligen tog jag i för mycket för min rygg och nacke mådde inte så bra senare samma kväll. Kramp i nacken och super ont från midjan och upp gick jag och la mig. De senaste 6 nätterna har jag fått ligga på en och samma sida eller rulla över försiktigt och sedan försökt hitta rätt andning för att det inte ska göra så ont i ryggen när jag andas. Det var som sagt för nästan 7 dagar sedan det hände, undrar när det ska gå över. Kan inte min nerv som förmodligen hamnat i klämm bara hoppa sig lös och leva som vanligt igen.

Bitterhet på IKEA

Just nu sitter jag och väntar på att potatisen ska bli färdiga, jag ska nämligen äta fisk med PRESSAD potatis!
Var på IKEA idag och köpte mig en potatispress, blev lite på dåligt humör när jag var där. Ställde mig i kön, bakom fulla kundvagnar medan jag stod där med EN potatispress, hon innan mig kollade på mig men vände sig om igen.. ( hon kunde väl fråga om jag ville gå före henne!!) Bestämmer mig för att flytta över till snabb kassorna, där man scannar själv eftersom det verkar som att det går snabbare, hamnar bakom 3 30-åriga kvinnor som flammsar något enormt och när det väl är deras tur så visar det sig att de känner kontrollanten vid snabbkassorna och bestämmer sig för att prata med denna person medan de glatt tagit upp varsin kassa!!! "Gubben" bakom mig mummlar "det var väldigt mycket snack här, pust!". Till slut efter ett bra tag så får jag äntligen scanna in min potatispress och åka hem.
Jag är inte bitter!


RSS 2.0