Året TJUGOHUNDRATIO

2010 var året som jag flyttade ifrån Halmstad till Kalmar. Bytte från Bygg och fastighetekonom programmet till socionomprogrammet. Jag och D flyttade ihop till vår aldeless egna lägenhet. Vi har förlorat någon nära. Jag har fått gå igenom sjukdomar och klarat mig fint. Det var nu som kläder skulle ha lappar på armbågar och liknande. Jag gick från att vara brunette till att bli blondin. Jag red islandshäst för första gången i mitt liv. December 2010firade D och jag att vi varit tillsammans i fem år. Det var just det här året som både Kalmar och Stockholm utsattes för bomb hot medan skåne utsattes för lasermannen. Ska jag nu avsluta detta inlägg lite fint och inte med en massa tråkigheter? Klart jag ska, här får ni lite bilder att kolla på.

Gott nytt år till er alla!

 
 

Sko och sulor?

Eftersom det inte går så bra för mig eller A på jobb fronten så bestämde vi att vi någon gång ska starta eget. Sko och Sulor (AB), det perfekta företaget! Önska oss lycka till.. Jag måste nog bara plugga lite ekonomi så vi kan gå med stor vinst och bli rika.

Detta har hänt



Linn och Frida har varit här och hälsat på mig



Jag har träffat mina små systrar



Smakar smeten gott?, bakat med E och H



Gått en runda på stan med Maria



Snöiga stolar



Bakat ca 80 lussekatter med D och J



Handlar julklappar


Fiktiv figur

Jag kollade precis vilken fiktiv figur jag var, resultatet blev:
Att jag var mest lik MUMINTROLLET
Mumintrollet är ärlig, konservativ och lättsårad.
Familjekär och vill inte flytta hemifrån.




Nyårsklänning

För någon dag sedan gick jag hem efter en sväng på stan och berättar att jag sett en jätte fin klänning som jag skulle kunna ha på nyår. Responsen jag får av D är att han tycker jag ska ha på mig en vanlig skjorta och jeans, eller det jag har på mig just då (en lång vit stickad tröja och stumpbyxor). Jag blir lite irriterad. Idag gick jag och köpte mig klänningen jag tittat ut och tar på mig den när jag kommer hem för att visa D. Jag undrar om han verkligen tycker att klänningen är så hemsk. Till svar får jag: Jag tycker ju inte om sådant där men visst.


Nämen titta vad Caroline gått och gjort..


Hon har fixat frillan och köpt en mysig och varm vinterjacka..

Att rida islandshäst









Borde alla testa på för det var jätte mysigt.
Vi stod inte bara framför ett hus och posade utan vi red faktiskt på riktigt, vi galopperade till och med!

RSS 2.0