Det finns en bro mellan fastlandet Sverige och Öland

Idag har jag varit på riktigt bra humör.
Fick pengar från csn, klänningen jag beställt och har köpt mig en skrivare. Nu väntar jag bara på att jag ska få se den nya lilla datorn.
Ikväll ska Frida, Malin och jag se Idol, får se om det är någon som har lika snygga kläder på sig som Camilla hade förra veckan. Dom byxorna alltså!! I WANT!

Ha en trevlig helg.
Här ser ni lite fina bilder från Kalmar och Öland.


Den andra bilden är Liiite suddig men de är pågrund av att jag testade att ta bilder utan blixt väldigt sent på kvällen.. ja de blev liksom resultatet.

Och jag måste bara säga.. Magda du måste åka över till Öland nästa sommar! Man kan ju faktiskt åka dit bara så där. hahah

Ni som inte fattar de roliga: när en ny vecka började i skolan frågade vi varandra vad vi hade gjort i helgen. Jag svarade då med att jag varit på Öland.
Magda svarade då med: Oh vad kul, kan man åka över dit bara så där?
( I mitt huvud just då tänkte jag bara.. men herre gud, vet hon inte att det funnits en bro dit ganska så länge)
Men det var gulligt sagt och jag skrattar fortfarande åt det.

Pluggeli plugg plugg

Nu sitter jag här vid datorn med en stor kopp varm choklad, lite pepparkakor, en värmekudde på fötterna och försöker plugga. Måste säga att det har gått väldigt bra idag, ger mig själv en klapp på axeln. Måste även tillägga, GUUUD vad gott det är med pepparkakor!! Har snart ätit upp en sådan där låda full med jag vet inte hur många pepparkakor på två dagar själv.
Sen måste jag även säga att jag har tenta ångest ( sitter de orden ihop?) Längtar till kl 14.01 nästa ons när jag vet att nu har jag gjort allt jag kan och bara  kan slappna av. Sen får vi se om tjejerna och jag firar med att köpa skor. Det är de vi ska göra, vi ska inte gå på tenta fester som vanliga studenter. Nej vi ska åka till skopunken ( det var de va?) och köpa skor! Tänk vad mycket skor vi kommer ha efter tre år som studenter.

Nu ska jag plugga vidare!
Adios Amigos 


Jag och mitt kök

Jag och Ella skulle till Maxi, blev stannade av telefonförsäljare som självklart övertalar mig till att byta abonemang.
Påvägen hem ångrar jag att jag velat byta och så fort jag kommer hem ringer jag till kund service för att byta, det tutar dock upptaget i 15 minuter och jag känner mig lite stressad.. Vid 16.00 cyklar jag in till stan på fem otroliga minuter och ber om att få ta bort den här abonemang grejen. Cyklar som en galning till träningen på 5 minuter för att hinna med på jympapasset! Stressigt säger jag!
Sedan kommer det till köket. Satt precis i min lugna lilla värld och skulle laga mat samtidigt som jag skulle plugga lite, känner att det luktar brännt..går till spisen och ser att fel platta är igång! Den som konstigt nog inte fungerade i helgen och gjorde att jag fick köpa en nya "bärbar" spis ( eller fick den rättare sagt ). DEN platta började plötsligt fungera DEN platta som jag börjat använda som avlastningsutrymme, DEN som mitt bröd ligger på och bränns fast i! 
Visst är det sjukt, i mitt lilla kök händer det så otroligt mycket saker i! I helgen till exempel, gick proppen igen för att vi lagade mat och kollade på tv samtidigt. Eller när vi försökte koka potatis, steka köttbullar och göra sås till vilket var alldeless för mycket begärt. Då gick proppen igen. 
Tror ni jag är trött på mitt kök??
OH YES!

Nu sitter jag här i bränn oset som inte försvinner för att jag inte har någon spisfläckt och det är alldeless för kallt att ha fönsterna öppna mer än 5 minuter.  


Hemlängtan

Då var helgen över och det är måndag igen.
Tycker alltid att helgerna går för fort. Har haft besök av Älsklingen i helgen, vilket har varit jätte mysigt.
Sen var även Linn, Alex och Anna här och sa hej.

Det är så tråkigt att säga hej då till folk, lika jobbigt varje gång. Det slutar aldrig och blir inte lättare.
Även att jag vet att jag kommer få träffa min kära om bara en vecka så är det otroligt tomt när han åkt. Om någon har tips på vad som kan pigga upp det hela så är det bara att skriva!
Nu sitter jag mest och längtar till fredag då jag kommer hem till Kalmar i några dagar.

Det här blev ju ett deppigt inlägg, får se till att komma upp ur svackan tills imorgon och skriva något skoj.
Ne nu ska jag iväg till Ella och plugga sen blir det träning ikväll.

Ha en fin dag!

 

Huskur?



Det här var vad jag åt igår efter att jag varit ute och gått en timme.
Choklad och satsumas..min egna lilla huskur.
Idag kl 06.30 när det var dags att kliva upp och masa sig till skolan så mådde jag faktiskt betydligt mycket bättre!
Vi var så  effektiva idag, vi pluggade sex timmar! Helt otroligt alltså. Sen när jag kom hem städade jag HELA lägenheten, vilket tog kanske 45 minuter (haha). Nu ska jag ge mig av och träna. Fattar inte varför jag tror att jag klarar av att köra ett av de hårdaste passet som finns, höll nämnligen på att svimma förra veckan. Kände efter 15 minuter, när vi fick pausa och dricka att jag höll på att svimma. Sa till mig själv slappnar jag av nu svimmar jag och så höll jag ut hela passet istället och lyckades undvika att svimma.
Ska se om det blir en repris idag.

Har ett så spännande liv, att svimma eller inte svimma det är frågan!

träningsvärk!

En faska vatten
Ett glas juice
En rulle toapapper
En påse
En penna
Ett block

Det är min lista på vad jag har framför mig just nu. Har blivit kanon förkyld och orkar eller vill inte gå till toaletten varje gång jag behöver snyta mig, jag har en så otrolig träningsvärk! Jag säger bara det mina ben, vad har jag gjort med dom, och min rygg som viker sig varje gång jag nyser!
Försökte igår att träna bort min träningsvärk som jag hade ifrån jympa passet i måndags, härligt tänkte jag. Så vaknade jag upp idag och det är ännu värre! Nu gör det ont på riktigt så att säga. 
Ska ut och gå med Frida om ett tag i ett nytt försök att få bort värkarna man har i halva kroppen. 
Ska bara stoppa två tussar i näsan först i hopp om att förkylningen ska sluta!

 


mysigt att plugga?




Köpte nya ljuslycktor i helgen, som jag spanat in i nästan ett år. Köpte även duken ni ser på bilden.
Så nu är det riktigt mysigt att sitta inne och läsa en bok, helst ska det ju vara en skolbok. OM man får vara riktigt petig ska den helst vara på 1000 sidor och skriven på engelska.

Har precis varit och tränat med, så nu är man på gång med sitt nya liv som på något sätt alltid börjar om på nytt varje måndag.

Ha en mysig kväll!

Mitt minne blåste bort med stormen

Det är helt otroligt vad det blåser ute! Hanna och jag fick verkligen ansträng oss för att kunna stå upprätt när vi gick mot stationen idag.
Ja Hanna var här och hälsade på i helgen, jag vet inte men det kändes som att vi var ett gammalt senilt par som ständigt letade efter saker i min lilla lägenhet, hur lätt är det inte att tappa bort allt man håller i på 18 kvm.

Mitt vanligaste citat denna helt var helt klart:
-nu ska vi se vart tog den vägen då? 
- Vart har jag lagt den?

Trodde verkligen att jag blivit tokig idag. Hanna och jag var och handlade på maxi igår. Jag kände verkligen att jag behövde balsam så jag köpte det. Sen idag när jag behövde det så fick jag leta och leta, jag letade i frysen, kylen, garderoben..rättare sagt överallt men jag hittade det inte.
Hanna satt där på sängen och sa:
-jag är 100% att jag såg de när du packade upp.

Jag tänker bara mer och mer, håller jag på att bli galen. Ger upp och åker till maxi för att fråga om jag möjligen glömt mitt balsam. Gissa vad, Det hade jag!! Det här slutade då med att jag skyller på holger som packat påsen och åker hem med mitt balsam.
Förlåt hanna men det är så skoj att det inte bara är jag som är en aningen senil, jag tappade ju ändå bort en jäklar massa mer saker än dig den här helgen i alla fall.

Nu är min plan att försöka hitta några tabletter som hjälper mig med minnet. 
Ja och jag vet att jag sa att jag inte skulle skriva mer... men nu har jag ju fastnat i det här hur ska jag kunna sluta? 
 

Är det så här det ska sluta.. på kanelbullensdag!

Jaha jaha jag ser ju att mitt rop om kommentarer inte riktigt hjälpte.
Så nu får jag väl ta och sluta skriva här istället, jag tackar därför Holgan min trogna läsare och DEN ÄNDA som skrev en kommentar när jag verkligen bad om det!
Nu nu ska jag gå och trösta mig med att tvätta och trycka in en kanelbulle i munnen!

ADIOS

 

ps hipp hipp hurra kanelbullen!


Tvätt och främmat

Jaha nu har man tvättat i ca sex timmar, vet inte om det där med torkrum är någon bra ide. Det verkar liksom inte som att saker torkar fortare på det sättet, jag menar SEX TIMMAR!

Imorgon kommer Hanna och hälsar på mig, mysigt ska det bli. Vi sa det båda två att man blir nog lite galen av att bo själv. Eller är att prata med sig själv normalt...
Har i alla fall planer på att bjuda på potatisgratäng med kassler och lite rödvin.

Förresten till er som läser. Jag skulle jätte gärna vilja se lite fler kommentarer eller är det helt enkelt ingen som läser det jag skriver? Är jag SÅ tråkig.

Får fundera ut ett skämt att skriva till nästa gång!


RSS 2.0