Valborg 2011

Hoppas ni får en mysig Valborg allesammans. Vi ses i Maj!


Det är den 29 April 2011, jag är 23 år snart 24..

Jag är lite nervös. Tror nämligen att min dator stryker med när som helst. Var det inte samsung som fick in minst fel anmälningar angående sina datorer. Verkar inte så. Skärmen flimrar utav bara den men den har sina bra stunder med, då jag hinner få in ett eller två ord på bloggen. Jag känner inte att min ekonomi skulle fixa att köpa en ny dator just nu jag har nämligen gått och beställt nya glasögon! MEN ska man vara fin får man lite piin.

Idag har jag spenderat hela dagen med att sola här på Öland. Dick gjorde en liten borg som gjorde att vi fick skydd ifrån vinden. Så där låg vi och bara gottade oss. En hel dag i solen slutade med soleksem, är det något som kommer med åren för jag har inte haft det under mina "unga" år. Sedan cyklade jag och Dick till köpstaden och köpte godis och hade cykel tävling hem. Trots mitt försprång så vann Dick i alla fall. Jag känner att jag kan unna honom den vinsten. Grattis Älskling för att du cyklade fortast.  


ShopStop

Detta är mitt senaste köp, en korall färgad t-shirt. Den senaste månaden har det spenderats kanske lite väl mycket pengar. Bland annat på rouge, shorts, bikini, linne, hårprodukter, skor och restaurang besök. Jag är väldigt nöjd med alla mina köp men nu ska jag ha ShopStop HELA Maj.


Visst är tröjan fin!!

Jag tänkte lägga upp lite förslag på låtar som man kan ha i Ipoden när man är ute och går eller springer:
Coming Home - Diddy
Someday - The Strokes
The Tallest Man On Earth - (minnns inte vem de är som sjunger)
Tonight - Lykke Li
Different Stars - Trespassers William
Dust In The Wind - Kansas
Fall For Your Type - Jamie Foxx
The Scientist - Coldplay
Love - Elin Ruth Sigvardsson
Home - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

Det blir en dag på stranden

Eller kanske inte stranden men ut ska jag i alla fall!


Inget speciellt, eller?

Precis hemkommen från en sväng på Krögers och en promenix. Nu är det dags att sova. God natt.




Glad Vän

Nu ska jag på stan med min glada vän Emelie.




En dag vi minns







(Problem med uppladdningen av foton, fler kommer alltså senare)

Fräknar och bruna ben



I Hopp om att inte förblir kritvit så låg jag och stekte i solen igår. Jag och Malte (hunden) tog oss även igenom lite intervall träning. Jag tror faktiskt att jag såg en och annan fräken på näsan igår innan jag skulle gå och lägga mig. Huden fick vila idag då jag spenderade min tid till att jobba. Imorgon gör jag ett nytt försök med att bättra på brännan.

Sola försiktigt!


Svart, vit och lite färg








I förskott




Firar

Nu har jag PÅSK LOV, igår firade jag det med lite häng och god mat.







Idag ska jag fira ute i det fina vädret med Henry. Senare anländer Emelie och då sätter vi igång grillen. Senare ikväll bär det av till Norra Öland för att bara ligga ute i solen hela Onsdagen.

Vänner



Med dessa två godingar att jag med på krögers igår och åt mumsig mat.

Efter en kort dag på jobbet så blir det film, skvaller tidining och kanske en och annan godisbit.

Yesterday.

Gårdagen bjöd på tårar.
Vi miste vår lilla vän Dusty som mått dåligt under en tid. Nu mår han bättre. Vi kommer sakna lilla missen som vägrade flytta på sig när han låg mitt på garage uppfarten. Sov så gott. Vi tänker på dig.




God Frukost

Så här ser en sådan ut



Och den innehåller:
Vanlij yogurt + dofilus blåbär
frusna bär
Musli
Kokos

om man är en hungrig person som mig så kan man ju även äta lite knäckebröd med skinka eller något annat gott på. Hade tyvärr inga fina bilder på knäckebröd så hoppas ni klarar er utan:)


4 April- 11

Var dagen då jag gick upp kl 07.20 gjorde iordning mig och gick till skolan kl 08.35 och där jag fick sitta till kl 15.15. Då jag gick hem. Dammsög, pluggade, åt och åkte till Öland. Tog fina foton med Emelie, då hon fick mig (fegisen) att hoppa över ett dike med vatten, handlade och blev tagna på bar gärning när vi stod parkerade på en cykelväg. Jag som är skit rädd för poliser, öppnade dörren på bilen och var påväg att springa därifrån (vilken kompis jag är!). Men höll mig kvar då jag märkte att Emelie skötte det så snyggt så dom rullade vidare utan att vi fick en papperslapp med en summa som ska betalas in till någonstans. Det komiska är att vi satt och snackade om hur bra Kalmar är då polisen kom och "pajade" i alla fall min idyll. Ne, jag vet vi måste ha poliser, men jag är rädd för dom de är jag och för massor av andra saker.




Paket

Idag kom ett litet paket till mig, i paketet låg denna lilla sak. Har hört mycket gott om den och hoppas den ska göra underverk med mitt hår.



Helgen kommer spenderas på Öland. Lite arbete och sen hoppas jag på att vädret kommer bli så fint som det är sagt. Varför inte fixa lite god mat och grilla i så fall.

RSS 2.0