Spännande tågresa

Igår tog jag tåget från Kalmar C 17.53 mot Halmstad. Men för att komma ända till Halmstad skulle jag vara tvungen att byta tåg i värnamo. Nervös som jag var satte jag mig på tåget och hade bara en tanke i huvudet, fasen om det går fel. Tänk om jag missar det andra tåget i värnamo ( även att jag skulle ha 30 minuter på mig att hitta rätt till det spåret). Blir jag sedan förvånad när jag tycker att tåget börjar gå lite saktare än vanligt..oh NO! Konduktören ropar i högtalaren att han får ändast köra i 40km/h och att vi som ska med tåget i värnamo förmodligen inte kommer hinna med det! Fan Fan Fan tänker jag, det är bara inte meningen att jag ska åka tåg. Tåget som skulle vara i Värnamo 18.45 kommer dit 19.30 vilket betyder att vi missat tåget!
Men tro de eller ej sj fixar så vi blir hämtade med TAXI, ja ni läser rätt TAXI! Så jippie tillslut kommer vi fram till Halmstad, 20 minuter senare än vad vi skulle men ändå!
Nu sitter jag här och har precis städat lite och varit i skolan på introduktion i hela 25 minuter! Imponerande va?!

Funderar på om jag ska ta tag i mitt nya liv och kanske ta en simtur (i simhallen) senare och kanske fixa ett träningskort...



Bitterhet och Gekås

Nu har jag då varit i Halmstad i vecka, en mysig stad som påminner mycket om Kalmar. Har dock haft problem med att hitta eget boende, var på två visningar igår så får se om de hör av sig eller inte. Hade i och för sig varit skönt att få en studentlägenhet men de får man vänta ca 1 år innan man kan få det, SKIT BRA SYSTEM ELLER HUR?! JÄTTE lätt att veta att man ska plugga just i Halmstad ett år innan så man kan skriva upp sig på den här väntelistan för studentlägenheter! 

Caroline för exakt ett år sedan ( går en runda på stan med någon )
kompisen: ska du med och fika?
Caroline: Ne jag tror jag ska hem och skriva upp mig på alla fastighetsföretag så jag får en studentlägenhet nästa år!

TROR DOM DE SJÄLVA ELLER?? Jag är INTE bitter..

 Som jag skrivit innan så är jag lite tveksam till vad jag vill just nu men ska ge skolan en chans, för även om det inte är det roligaste jag vet att plugga så lät det FAKTISKT intressant på introduktionen. Sen har jag även träffat några goa brudar i klassen!

Idag har Älsklingen och jag varit på GEKÅS och shoppat, tur att han var med mig för annars blir det lätt så att man plockar på sig en del onödiga saker bara för att "det är såå billigt". Han sa mest "nej man ska inte köpa för att bara köpa", fick inte ens köpa en liten godisbit! Men en stor applåd till dig älskling som försöker göra mig "snålare och smalare". 
Till slut hamnade vi på Öland och sitter nu och väntar på att regnet ska lugna ner sig så vi kan åka och handla lite mat till ikväll. Sen blir det film och mys!

Ha en mysig kväll! 

Viktiga beslut

God morgon

Jag  gjorde igår ett beslut om att ge den här staden Halmstad en chans ( efter att jag varit nere i en djup djup djup grop dagen innan jag verkligen velat hem hem hem ). Det känns tungt fortfarande men förhoppningsvis blir det väl bättre?!
Efter att ha läst på schemat om att det var stadsvandring som gäller idag tänkte jag "ja varför inte", kom sen på att stadsvandrig med "insparkarna" kommer inkludera att sjunga (skrika) hela vägen dit och förmodligen i stan med. Måste även tillägga att man inte får mycket till mat på dagarna just nu och då är det inte lätt att heta Caroline ska jag säga! Så som ni säkert förstår och märker så sitter jag nu här i Jessicas (en barndomskamrats) studentrum (super mysigt rum btw!) och funderar på om jag ska skippa stadsvandringen. Kanske ska försöka gå ut och försöka få lite färg på mitt kritvita ansikte, bländar väl snart alla, så illa är det!  


nybörjare

Hej hopp!
Då var det dags för mig att testa på det här med bloggeriet.. Hur svårt kan det vara tänkte jag, SVÅRT!
Att bara fixa en sån här sida var för mig inte det lättaste, jag som trodde jag kunde det här med datorer men icke sa nicke. Men som ni ser så lyckades jag åtminstånde skriva en rad eller två ( till att börja med ). Får försöka ge mig på de här med bilder lite senare, lyckas verkligen inte få det som jag vill. Finns det en introduktionsbok om det här eller?
När jag väl fått iordning på den här sidan så ska ni få veta allt om mitt spännande liv ( mohahaha ). 
Ha en trevlig kväll!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0