Uppdatering: Lägenhet och Mat

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här, kände att jag fick lite pikar att jag inte skrev så ofta så det är väl dags nu.

Jag har hunnit flytta in i min lilla lägenhet nu, fått i ordning på det mesta. Bara lite små saker som fattas. Har tagit bilder så ni kan se hur jag har det.

Märkte igår att mitt lilla boende inte klarar av att jag förbrukar så mycket energi på samma gång. Skulle nämnligen koka ett ägg ( mha spisen ), värma snabb-mackaroner,MAN SLÄNGER INGEN MAT NÄR MAN ÄR STUDENT HAR JAG LÄRT MIG (mha micron) och tänkte att det skulle vara bra att ha en lampa tänd vid köket så jag ser vad jag lagar. Poff så gick proppen!! Ger mig på att byta propp och märker att det funkar inte att få in den nya.. självklart är det fel proppar som finns som reserver! Trycker in en chokladmuffins i munnen och går till Netto som tar ca 10 minuter. Letar efter dessa jäklar proppar, kommer tillslut fram till att det inte finns några. Spatserar med Frida till Maxi som tar ytterligare 5-10 minuter och köper proppar. 
Glad är jag när jag äntligen får äta mitt ägg och mina snabb-mackaroner!

Måste bara skryta med att jag köpt träningskort, så nu är det stranden 2010 som gäller!

 


  


Kaotisk dag

Har haft en ganska kaotiskdag idag, först var det skolan i två timmar sedan fick man power walka i regnet till vårdcentralen där de konstaterade att jag behövde pencilin. Plugg i någon timme och sen var det mat och skola i nästan fyra timmar till.
Nu har jag i alla fall börjat plugga och målat naglarna blå!  Så det är väl bara att fortsätta på det spåret.


Mysig helg i Kalmar

Har haft en mysig helg i Kalmar. Har varit på Ikea och i stan och letat efter saker till nya lägenheten. Har nu även fått ett intresse av tennis, spelade två timmar igår med Emelie och Älsklingen. Visst jag är inte så bra men det är så otroligt roligt! Så det lär bli mer av den sporten ska jag säga. Idag var jag och Älsklingen på Alvaret och tog en massa mysiga bilder..

Saknar dig!

God natt allihopa                                                                                                                                                                                                               


Lägenhet

Nu är jag på så himla bra humör! Har precis fixat en lägenhet, som kommer bli perfekt. Den är inte stor bara 18kvm men jag kommer göra att det blir den mysigaste lägenhet på 18kvm i Halmstad! 

God Natt på er


Köttbullar

Har varit riktigt duktig denna helgen! Igår dammsög jag och torkade golvet. Idag började Frida och jag dagen med att tvätta och plugga, var sen ute och gick en timme. Medan Frida tränade ägnade jag lite tid åt att handla på Maxi och göra 80 stycken platta köttbullar! Nu ska jag fortsätta plugga..läsa fyra kapitel om marknadsföring ( på engelska ) sidorna är bibeltunna med pytteliten text som jag inte fattar så mycket av men ska ändå ge det ett försök!

Bye


Mums

Nu har Frida och jag varit på stan. Vi skulle dit för att handla present till hennes lillasyster och absolut inte handla något till oss själva. Slutade med att vi båda handlade något till oss själva och inte det vi skulle handla egentligen.
Nu sitter vi och kollar på vänner-avsnitt ( finns det något bättre ) och har precis bakat chokladmuffins, MUMS!



Bekväm, jag?

Kollade ju då på ett rum igår. Var inte RIKTIGT som jag tänkt mig, jag vet liksom inte om jag blivit bekväm när det gäller avstånd till skolan nu när jag makar in mig hos Frida som bor 3 minuters gångavstånd till skolan eller om jag bara blivit kräsen när de gäller lägenheter i allmänhet. Eller de kanske är normalt att man ska kunna sitta på toaletten samtidigt som man duschar? Att man inte ska ha så mycket annat till val när toaletten nu var 1,5 meter åt var sitt håll? Vad blir det i kvm? Jag borde ju kunna det!
Jaja bättre lycka nästa gång


Inga flera svarta tröjor vid körning!

Tänkte börja med att berätta det roliga med helgen som var. Såg på bio i lördags, Inglourious Basterds. När det börjar närma sig slutet hör jag någon som snarkar till och vänder mig då mot dom jag gick på bio med ( Älsklingen och Jessica ) ser då att båda sitter med slutna ögon!! Okej jag erkänner att filmen inte var det bästa jag sett men att somna i en pang pang film?! haha
Sedan besiktade jag bilen igår och det gjorde ju min dag!! Jag blev kalas glad..men sedan fyra timmar senare kommer problemet!! Jag och Älsklingen kör ifrån stan ( jag kör ) ser att polisen tar in folk till sidan av vägen och även jag blir inkallad, jag kollar på Dick och frågar shit körde jag för fort nu eller?? Vi skakar båda på huvudena och när jag ser att föraren framför mig får göra ett blåsprov, pustar jag ut och tänkte va kul de har jag aldrig gjort, hoppar ut ur bilen för att verka trevlig. En polis fram till mig och säger att jag kört utan bälte, jag blir helt paff och säger: Skojar du med mig jag är 100% på att jag hade det på mig och jag har alltid på mig det! Han säger nej, han som står där ute vid gatan säger att du inte hade de när du körde förbi honom i alla fall. 
Det börjar det gå runt i huvudet, hade jag verkligen inget bälte?! Jo visst hade jag de, jag har ju alltid det, varför skulle jag inte ha haft det? jag tog ju av mig de när jag gick ut ur bilen.. kollar på Dick och frågar honom och han säger bara DU HADE BÄLTE PÅ DIG. De står nu två poliser framför mig.. den ena säger vill du gå till rätten med de här nu, för de är ju ord mot ord?
Hur liten tror ni jag känner mig i det här läget?? Här står man och är 100% på att man hade bälte och står ord mot ord med en polis som säger att jag inte hade de. ( måste nu tillägga att polisen som sa det här står på passagerar sidan på vägen och säger att jag inte haft bälte på mig, jag hade en svart tröja på mig..) Jag står där och vet inte vad jag har för rätt och fel i det här, ord mot ord med en polisman liksom, stor chans att dom tror på mig och Dick liksom! NOT.
Jag känner att jag inte vill göra någon big deal av det så  jag säger nej jag vill inte gå till rätten med det här. Polisen säger så du godkänner då att du kört utan bälte?
Jag är säker att jag hade de men skit samma känner jag jag får betala 500 kr eller va de nu är så slipper jag de här. Hon skriver en lapp på 1500!! 
JAG FÅR BÖTA 1500kronor för något jag INTE har gjort! 
Vet inte riktigt om jag känner att Poliser har så god hand om folket just nu.. de förstörde min vecka i alla fall, ledsen var jag att bli anklagad för något jag inte hade gjort och att inte ens få prata med personen som sa att jag inte hade bälte på mig. Tycker det är riktigt dåligt. 

Nu till en helt annan sak, är tillbaka i skolan och ska forsätta göra en ritning på ett hus, spännande!
Ska snart iväg och kolla på boende med.. önska mig lycka till!
 

 

 


Minnen..



Vi borde fotografera mer..

RSS 2.0