Nytt snöoväder

Nu ser jag att ett nytt snöoväder är på gång, stora snöflingor faller utanför fönstret.
Tur för mig att jag hann med att handla innan, så jag klarar mig om jag skulle bli insnöad. För jag har läst att det ev ska komma en halv meter snö i Göteborg och det är ju inte så långt här ifrån. Om inte så är jag glad att jag inte är i Göteborg i natt.
Nu sitter jag med skolböckerna igen och jämrar mig över att jag för en gång skull lyckats köpa en äcklig godissort! En saltlakrits stjärna, hård och smakar jord gör den, många köpte jag med så måste äta upp dom först innan jag börjar på de goda godiset.


En alla hjärtansdag utan sin andra hälft, nej det går ju inte!

Tycker nog att det snart är dags för mig att lägga upp lite bilder här på bloggen. Ska försöka fixa det i helgen, nu när jag ska till Kalmar.
Kände att jag inte kan fira en alla hjärtans utan min andra del så det får bli en tur till Öland.

Imorgon är det tisdag och vi är lediga från skolan så det blir plugg hemma, tvätt, besök av Jess som ska hjälpa mig med bilen och träning på kvällen. 

Tjingeling 

Segstart!

Gör en segstart på dagen, hade tänkt plugga vid det här laget. Sov inte så himla bra i natt. Jag har nämligen festprissar till grannar som gillar att smälla i dörrar vid 02.30 tiden på nätterna, pust!

Nu ska jag ge mig på frukost sen blir det plugg någon timme eller två sen tror jag det blir en sväng till biltema och kolla om jag kan hitta en torrboll(en sådan som drar åt sig fukt i bilen). Hoppas det blir en promenad i solen idag med för sen ikväll blir det mys med melodifestivalen.  

Min lediga fredag ser ut så här...tadaaa

Idag var jag duktig och ställde kl på 8.15, började plugga kl 9.00. Tog en taco paus kl 13, kollade lite på skolböckerna igen. Tog en power nap och begav mig till Sats. Ella och jag körde järnet och belönade oss med bastu, härligt!

Nu måste jag lära mig att se på tv på datorn, vet någon hur man gör det? Ägaren till min lånade stora tv kommer och hämtar den nästa vecka. Det är ju ett stort plus för mina studier så att säga.

Ne nu ska jag se om jag får igång Twilight som jag hade tänkt somna till, så god natt!

PS: Har märkt att jag skriver väldigt konstigt ibland.. skriver med stora bokstäver mitt i meningen (vilket jag även gör med alla bokstäver när jag skriver för hand) och missar en del bokstäver. Nu har jag kollat igenom detta inlägg så hoppas jag rättat till det mesta.

i väntan på skolan

Måste tacka Frida för kommentaren, kul att man får lite respons=)

Sitter och väntar på att skolan ska börja, kan liksom inte plugga hemma innan! Kommer hem ganska sent för idag ska ju på studieteknik möte.
Har gett mig på ett försök på att få liv i min lite hängiga blomma, har vattnat den och blåst på den lite. Får se om den vaknar till liv tills jag kommer hem idag.

Fortsatt trevlig dag

Tänk Tänk Tänk

Jag har haft mycket att tänka på idag.

Skallen snurrade på under affärsredovisningslektionen, eftersom det fortfarande känns som att det är en massa nummer som bara flyger runt på tavlan än så länge.

Sedan fick jag ett sms om en förfrågan om jag ville hyra min lägenhet i första hand... vill jag det, mycket bra fråga?!
Positiva sidor: Helt okej storlek, bra hyra, nära till skolan, trevliga grannar.
Negativa sidor: Ingen frys, ingen dusch i lägenheten, drar från fönstret, VÄLDIGT litet kök, lyhört. 

Om jag nu väljer att bo kvar här kan man ju möblera på ett annat sätt och ev köpa en liten frys men vart ska jag ha den?.. Duschen kan jag stå ut med men fixar jag kylan nästa vinter?

Detta tåls att tänka på!

Vad tycker ni jag ska göra? Behöver lite feedback!

RSS 2.0